Pravidelné běžecké tréninky v Liberci začínají 14.9.

4. 9. 2017

Tento týden začal nový školní rok, a proto vás chceme pozvat na pravidelné lekce Healthy Life - Kidokai Running Liberecko, které začnou 14. 9. Zde se společně začneme učit, jak správně běhat, abychom si zbytečně neubližovali a běh nám přinášel potěšení do našich životů. Tréninky vedené instruktory se budou konat vždy ve čtvrtek od 17,30 u vchodu do Botanické zahrady v Liberci a v tomto pololetí proběhne celkem 10 lekcí v následujících termínech: 14.9. a 21.9., 12.10 a 26.10, 9.11. a 16.11., 7.12. a 21.12. a 4.1 a 18.1. Předplatné za všech 10 tréninků je 1 500 Kč, cena za jednotlivé lekce je 200 Kč.

Další informace hledejte na facebookovém profilu Healthy Life - Kidokai Running Liberecko či volejte na telefonní číslo 739 548 403. Přihlášku pošli na email info@healthy-life.cz

Přijď na trénink a zjisti, že běhání není o dřině, ale potěšení! Garantem zdravého běhu je privátní fyzioterapeut a metodik sportu Mgr. Richard Jisl. Lekcí se bude účastnit jako instruktorka Veronika Vzoreková, která je mistrní republiky 2016 ve sprint triatlonu. Součástí těchto pravidelných tréninků bude BĚHÁNÍ SE ZNÁMÝMI OSOBNOSTMI. Můžete se těšit na olympioniky jako vynikající běžkyni Evu Vrabcovou Nývltovou či snowboardistu Davida Bakeše.

Běhání je dnes velkým fenoménem, ale mnoho lidí skončí předčasně kvůli zdravotním obtížím nebo vyčerpání. Spojení běhu se zkušenostmi z vrcholového sportu, fyzioterapie, čchikungu, taichi a zdravého stravování Vám může poskytnout chybějící informace a zkušenosti, které Vám pomohou vybudovat si vysněnou fyzickou kondici a výkonnost. Není tu rozdílu mezi naprostými začátečníky a trénovanými běžci – všichni se setkáváme NA CESTĚ ZA POCITEM ŠTĚSTÍ A RADOSTI při běhu i v životě.

Na společné běhání s vámi se těší tým Healthy Life - Kidokai running - Richard Jisl, Veronika Vzoreková a spol.