V novém roce máme pro vás další Jarní bežecký kemp

12. 1. 2018

Jarní sezóna se pomalu blíží, a tak jsme znovu pro vás připravili Jarní běžecký kemp! Těšíme se, že se setkáme s novými tvářemi, i se starými dobrými známými. Společně posuneme hranice vašich výkonů a hlavně  si opět běžecký kemp společně skvěle užijeme.

První přihlášky na náš kemp HEALTHY LIFE v termínu 6.-8.4. 2018, který proběhne v Poslově mlýně u Máchova jezera, už máme zaregistrovány. K dispozici jsou ještě 4 volná místa, tak se neváhejte přihlásit. Na programu budou ranní rozcvičky, protahování a posilování, kompenzační cviky, automasáž, běžecká abeceda, lesní výběhy, zajímavé přednášky, analýzy vašich výkonů a opět proběhne jako na minulém kempu orientační běh, který všechny tak nadchl. Samozřejmě máme připravenou novou trať! Jako novinku jsme si pro vás připravili tempařský trénink, který bude zaměřen na to, aby si každý podle sebe stanovil takové tempo, které by po delší dobu dokázal udržet. Pokud se necítíte v běžecké formě, tak můžete zvolit odlehčenou verzi programu obsahující více chůzi a cvičení. Bude zde také možnost objednat se na individuální terapie, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu (shiatsu, klasická sportovní a relaxační masáž, akupunktura, konzultace, analýza těla pomocí GDV kamery). 

Sejdeme se v pátek 6.4. 2018 v 16 hodin v romantickém prostředí Máchova kraje, kde společně strávíme 3 dny. Podrobné informace s propozicemi vám rádi zašleme na e-mail, proto nás kontaktuje na info@healthy-life.cz či tel. +420 739 548 403. Cena kurzu, která zahrnuje ubytování v pokojích a program, činí  3 000 Kč a je nutné ji uhradit předem. Stravu si účastníci řeší sami (k dispozici kuchyňka s lednicí), ale je možné si zajistit individuálně stravování přímo v areálu či po domluvě dovoz jídla z bistRAWveg Liberec. Plánované zakončení kempu je v neděli 8.4. 2018 ve 12 hodin. 

Budeme se snažit, aby vám radost z běhání vydržela po celý rok! Na kempu se na vás těší Richard Jisl a Veronika Vzoreková

Máchovo jezero IMG_5649 IMG_0414 IMG_5656 podzimni camp HL