Úvodní bežecké tréninky na vyzkoušení ZDARMA

28. 7. 2017

 

Otevřené kurzy na vyzkoušení ZDARMA proběhnou znovu v srpnu a to 10. a 17.8. od 17,30 u Botanické zahrady v Liberci, kde si můžete vyzkoušet jak BĚHAT LÉPE A ZDRAVĚJI. Více informací na FB profilu Healthy Life - Kidokai Running Liberecko či  telefonním čísle 739 548 403. 


Garantem zdravého běhu je privátní fyzioterapeut a metodik sportu Mgr. Richard Jisl. Lekcí se bude účastnit jako instruktorka Veronika Vzoreková, která je mistrní republiky 2016 ve sprint triatlonu. Součástí pravidelných tréninků, které od září plánujeme, bude BĚHÁNÍ SE ZNÁMÝMI OSOBNOSTMI. Můžete se těšit na olympioniky jako vynikající běžkyni Evu Vrabcovou Nývltovou či snowboardistu Davida Bakeše.

Běhání je dnes velkým fenoménem, ale mnoho lidí skončí předčasně kvůli zdravotním obtížím nebo vyčerpání. Spojení běhu se zkušenostmi z vrcholového sportu, fyzioterapie, čchikungu, taichi a zdravého stravování Vám může poskytnout chybějící informace a zkušenosti, které Vám pomohou vybudovat si vysněnou fyzickou kondici a výkonnost. Není tu rozdílu mezi naprostými začátečníky a trénovanými běžci – všichni se setkáváme NA CESTĚ ZA POCITEM ŠTĚSTÍ A RADOSTI při běhu i v životě.

Těšíme se na Vás!

trenink 2