Letní běžecký kemp v Drhlenech

26. 8. 2017

Letní běžecký kemp v Drhlenech je za námi! Užili jsme si všechny druhy počasí, od chladného až po horké dny a poslední deštivou sobotu. Ale jako vždy jsme zase při běhání nezmokli a ti, co vydrželi až do konce, si užili teplou vodu Farářského rybníka. Vyzkoušeli jsme různé druhy terénů a všechny možné bežecké styly. Kempu zdraví a pohybu se zúčasnili rozmanité typy účastníků, od 9-letého žáka až po 50-letého "dědečka".

Program byl obsáhlý a zajímavý. Mimo běhání jsme se věnovali také vhodným kompenzačním cvikům, taichi či józe, ale i meditacím či cvičení léčivého čchi-kungu. Tolik rozmanitých návštěv jsme na našich kempech ještě nezažili - spousta z nich si chtěla s námi užít alespoň 1 trénink. Přijela se za námi podívat i Eva Vrabcová Nývltová, která si s námi zeběhala a podělila se o zážitky z Londýna z MS, kde obsadila krásné 14.místo, a prozradila nám také své plány na zbytek sezóny.

Mnozí účastníci si již zarezervovali místo na Podzimní běžecký kemp zdravého běhání, který je v prodlouženém víkendu na přelomu září a října (28.9. - 1.10. 2017).  Pokud se chcete také zúčasnit, tak se přihlašte co nejdříve, protože tento termín bude bezpochyby brzy plný.  Podrobnější informace se dozvíte již brzy!