Indiánským během napříč Českým rájem 1.-3.6. 2018

7. 5. 2018

Prodloužený víkend v úžasném prostřední Českého ráje zaměřený na běhání proložené chůzí v různorodém terénu se blíží!  S využitím fyzických, mentálních i duchovních cvičení v průběhu běhu na udržení energie a snížení únavy vám dokážeme, že je možné uběhnout delší vzdálenost bez přílišného vyčerpání. Máme připravené doprovodné vozidlo vezoucí naše věci, které lze využít v průběhu trati v případě indispozice. Kurz je určen pro zájemce, kteří si chtějí zlepšit techniku běhu (i pro úplné začátečníky), rádi běhají v kolektivu a poznávají nová cvičení. Užijte si s námi nádherné zážitky v místech plných romantických zákoutí Českého ráje.
Sraz bude v 10:30 v Turnově, kde u Zimního stadionu Ludvíka Koška zanecháme auta a přemístíme se na vlakové nádraží, odkud se vydáme společně do Jičína. Odsud už vyrazíme indiánským během do Českého ráje, kde se můžete těšit na Prachovské skály, Trosky, Hruboskalsko či hrad Valdštějn. Cíl našeho putování bude opět v Turnově. Spaní je zajištěné v kempech ve společné budově a vlastních stanech, doprovodné vozidlo je samozřejmostí!  Stravu si řeší každý vlastní, ale bude možné opět zajistit v sobotu dopravu jídla z bistRAWveg Liberec nebo se zastavit někde po cestě.
Za 3 dny s námi zvládnete zhruba 35 km společně s ranními rozcvičkami, strečinkem a večerním cvičením. Budeme střídat běh s chůzí a po cestě bude možnost se i vykoupat v krásné přírodě. Kontaktuje nás při zájmu na email info@healthy-life.cz či tel. +420 739 548 403. Cena kurzu, která zahrnuje ubytování a program, činí  3 000 Kč a je nutné ji uhradit předem. Bude zde také možnost objednat se na individuální terapie, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu (shiatsu, klasická sportovní a relaxační masáž, akupunktura, konzultace).

Na kempu se na vás těší Richard Jisl a Veronika Vzoreková